Már egy hete csak az abortuszról hallok...

Már egy hete tűnődöm azon, hogy a kérdés megoldásában miért csak azzal foglalkozunk, hogy kell-e bevezetni vagy nem kell?

Szóval ezúton szeretném javasolni vallástól, nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, hogy törje a kis buksiját inkább ezen:

Ha az abortusz helyett inkább az abortusz elkerülésével foglalkoznánk sokkal előrébb tartanánk. Ezért gondolkodjon mindenki el azon, hogy miért nincs támogatás a fogamzásgátlókon vagy miért nem tájékoztatják kellően a fiatalokat a fogamzásgátlásról? Vagy azon miért mennek a nők abortuszra? (bizony, bizony abba senki nem akar belegondolni, hogy azért veteti el a nő a magzatot: mert nem tudja eltartani a gyereket vagy mert nem áll mellette senki, aki segítsen neki, esetleg azért mert mondjuk a fogamzásgátlás ellenére is teherbe esett vagy gondoljunk csak a legrosszabb esetre mert megerőszakolták)

Miért kell lelkiismereti kérdést csinálni az abortuszból?

Miért ne lehetne valaki jó keresztény attól, hogy esetleg támogatja az abortuszt vagy a fogamzásgátlást?

 

Szerző: Margaret Alaine  2012.05.24. 15:17 Szólj hozzá!

Címkék: vallás abortusz

A bejegyzés trackback címe:

https://plelemzek.blog.hu/api/trackback/id/tr664543882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása